blog – SPAKSU™ Blog [fdx-switch-link]

#Çekiliş Sonuçlandı – Spaksu Blog 14.Yaşını Sizlerle Birlikte Kutluyor.

Türkiye'nin kendi marka adına sahip ender ve halen aktif en eski bloglarından birisi olan Spaksu™ Blog 14 Yaşına giriyor. İlk yılı farklı bir alanadı altında geçiren ancak hosting sorunları nedeniyle yazılarını kaybeden Spaksu™ Blog son on üç yıldır Spaksu.com alan adı altında yayınına devam etmektedir. Aslında her yaş gününde hediyeler vermek isterdim ancak bir türlü nasip olmadı. Nasip bu güneymiş diyerek 14. yaş gününü siz değerli ziyaretçilerim ile birlikte kutlamak istediğim için çekiliş ile rastgele belirleyeceğim beş kişiye güzel hediyeler vermek istiyorum. Yazının devamında hem çekilişe katılım şartlarını hem de hediyeler hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

🔖 Devamını Oku

3. Blog Yazarları Çalıştayı 17 Kasım’da

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Blog Yazarları Çalıştayımız Kadir Has Üniversitesi ev sahipliğinde "Biz niye olmadık?" temasıyla 17 Kasım'da gerçekleşecektir. Sağlık sebebiyle katılamayacağım ancak birçok arkadaşım orada olacaklar. Bu yüzden eğer blog yazarlığı konusunda bilgi sahibi olmak ve birçok profesyonel blog yazarı ile birebir bilgi paylaşımı yapmak istiyorsanız katılım sağlamanız size fazlasıyla yarar sağlayacaktır.

🔖 Devamını Oku

Yeni bir yüz ve yeni bir firma ile yola devam ediyoruz.

Merhaba arkadaşlar, Spaksu Blog'u takip edenler son 4-5 aydır nelerle uğraştığımı ve yazılarımın içeriğinde yer alan kötü bağlantıları muhakkak görmüşlerdir. Bu nedenle aldığım karar doğrultusunda tasarımı ve barındırma servisimi değiştirdim. Yolumuza değerli barındırma firması Turhost ile devam ediyorum. Buna ek olarak tasarımı writing temasının tarafımca düzenlenmiş hali olarak değiştirdim. Ve temayı geliştirmeye devam edeceğim. İnşaAllah 11 yıldır devam ettiğim bloguma daha da güzel şeyler paylaşarak daha uzun süre devam edeceğim. Siz değerli ziyaretçilerimin de beni yalnız bırakmayıp yazdıklarımı paylaşmanız ya da en azından okumanızı dilerim.

Blog Yazarları Çalıştayı’ndaki bazı başlıklar ve görüşlerim

Bu yıl 20.si düzenlenen Türkiye'de İnternet Konferansları bünyesinde gerçekleştirilen Blog Yazarları Çalıştayına Evren Soyuçok (Evren Günlüğü) tarafından konuşmacı olarak davet edilmiştim. Davetini kabul etmem ve tüm hazırlıları tamamlasam da hava muhalefeti yüzünden katılamadım. Ama Evren sağolsun hazırlandığım konulardaki görüşlerimi çalıştay ziyaretçilerine aktarmış. Yazımda konu başlıkları ile görüşlerimi sizlerle paylaşmak istedim.

🔖 Devamını Oku

Follow more Design Blogs in one android App for Free

A designer should be able to easily follow more than one blog in one app. So Design Blogs App can do it for you. Right now there is 13 design blogs wait for you to read the news about desing, ideas, free stuff and other resources in this android application. It's free, easy to use and up-to-date. Just download and enjoy it.

 Google Play  Design Blogs App Website

Bazı reklam bağlantılı yorumları neden kabul ediyorum?

Muhtemelen sizin blogunuza da bu tarz reklam isimleri kullanan kişiler yorum bırakıyordur. Şahsen kendini akıllı sanıp yorumun içerisine gizli şekilde bağlantı koyup konu ile alakasız yorumları kesinlikle kabul etmem. Ancak öyle yorumlar var ki evet amcam reklam isim koymuş ve kendi sitesinin bağlantısını da web sitesi kısmına eklemiş ama yorum yaptığı konuyu da okumuş anlamış ve ona göre de yorum yapmış. İşte ismi ya da web sitesi (ahlak dışı siteler hariç) ne olursa olsun bu tip yorumları yazdığım yazıyı okudukları için kabul ediyorum. :) Ve evet reklamın iyisi de kötüsü de vardır.

🔖 Devamını Oku

© 2006-2023 Tüm hakları Spaksu Markasına aittir.
Bu site ve içeriği, Kullanım Kuralları kapsamında belirtilen koşullar çerçevesinde kullanılmalıdır. Hiçbir şekilde site ve içeriğinin tamamı veya bir bölümü, Kullanım Şartları yerine getirilmeden özel izin alınmadan kopyalanamaz, dağıtılamaz, yeniden yayınlanamaz, çoğaltılamaz veya başka bir ortamda kullanılamaz